Maler i Holte med kunden i fokus

Maler i Holte

Professionel malerfirma i Holte og omegn

Mangler du en kompetent og erfaren samarbejdspartner til din maleropgave i Holte? Som kunde hos Friis Maler er du garanteret skræddersyede løsninger som altid tager udgangspunkt i en tæt dialog med dig.

Vi bestræber os på at være vores kunders foretrukne maler i Holte. Deraf kommer også vores store fokus tryghed og tilfredshed. Du vil som kunde hos os opleve uovertruffen service og ærlighed, så du i sidste ende står tilbage med en god mavefornemmelse og et fantastisk resultat.

Som din maler i Holte ved vi, at malerarbejde i høj grad handler om tryghed. Vi lægger derfor stor vægt på at få afstemt projektet med dig, før arbejdsprocessen går i gang. Som professionelt malerfirma er vi desuden altid tilgængelige, hvis du løbende har spørgsmål eller input til opgaven.

En aftale er en aftale

Vores ord er vores stolthed. Af denne grund kan du altid stole på at den pris samt tidsramme vi giver på dit projekt, overholdes til fulde. Som maler i Holte har vi et hav af glade kunder samt gode anmeldelser i bagagen, som vi naturligvis er utrolig stolte af. Disse opnås altid gennem en tæt dialog med dig, samt et godt stykke kvalitetsarbejde.

Vores dygtige mandskab står til rådighed, hvad end det handler om maling af lejlighed, opsætning af filt og alt derimellem. Fra vores base i Gentofte kører vi desuden gerne til opgaver i blandt andet Hellerup og Nærum.

Du kan som kunde hos os være sikker på at vi aldrig afslutter en ufærdig opgave, og at vi først er tilfredse når du er det .

Professionelt Malerfirma i Hellerup
Maler i Rudersdal

Medlem af Danske Malermestre

En vigtig ting at se på når du leder efter en maler i Holte, er den garantiordning de tilbyder. Som medlem af Danske Malermestre er der endnu en tryghedsskabende faktor ved at vælge os, da vores arbejde er omfattet af malermestrenes kvalitetsordning. Hos os får du hjælp af et malerfirma med et højt fagligt niveau og udvikling for øje.

Kontakt din lokale maler i Holte

Vores mangeårige erfaring samt store passion for faget gør os til det oplagte, valg hvis du søger en maler i Holte. Vi bruger den nødvendige tid på at lytte til dine ønsker og behov, samt inddrage dig i projektet. Intet bliver lavet over hovedet på dig.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på dit projekt, så tag endelig kontakt til os. Giv os et kald på telefon 26 27 68 86 eller send en mail til info@friismaler.dk. Du kan også bruge kontaktformularen her på siden.

Ambassadør for 3byggetilbud.dkIndhent tilbud