Professionel Maler i Nordsjælland med kunden i fokus

Professionel Maler i Nordsjælland med kunden i fokus

Dit lokale malerfirma i Nordsjælland

Er du på udkig efter en professionel maler i Nordsjælland? Som kunde hos Friis Maler får du en konkret aftale med udgangspunkt i dine ønsker og behov. Vi lægger en ære i vores arbejde og klarer altid opgaven som aftalt.

Malerarbejde er en tillidssag. Derfor er vi altid opsatte på at få afstemt hele projektet med dig, før vi går i gang. En aftale er en aftale, hvorfor priser, leveringstider og alt derimellem naturligvis skal overholdes. Det er en selvfølge hos os. Som maler i Nordsjælland er vi altid til at få fat på, hvis du løbende har nogle spørgsmål eller ønsker til opgaven.

Vi ønsker at hjælpe dig godt i mål

Det er vigtigt for os, at du kommer godt igennem projektet. Som dit malerfirma i Nordsjælland starter vi altid i en indledende snak, hvor vi gennemgår mulighederne og dine ønsker. Professionalisme er en selvfølge, dog lægger vi altid et ekstra fokus på at rådgive dig til den bedste løsning.

Som maler med base i Gentofte færdes vi til dagligt i Nordsjællands omgivelser. Til dagligt udfører vi blandt andet malerarbejde i Holte, Hellerup, Nærum. Som malerfirma laver vi alt fra opsætning af filt til maling og restaurering af lejligheder.

Professionelt Malerfirma i Hellerup
Maler i Rudersdal

Garanti for godt malerarbejde

Når du kigger efter en maler til dit projekt, er det altid en god ide at have garantiordninger i mente. Vælger du Friis Maler, er du sikret absolut topkvalitet under ordnede forhold. Vi er medlem af Danske Malermestre og har et fokus på kvalitetsarbejde, gode arbejdsvilkår og en løbende faglig udvikling. Som kunde er du sikret professionel rådgivning til farver, stil, materialer m.m. Alle vores anvendte produkter er godkendte efter danske regler.

Ambassadør hos 3byggetilbud.dk

Med et fokus på omhyggelighed, skræddersyede løsninger og et trygt miljø ønsker vi altid det bedste for vores kunder. I 2020 blev vi udnævnt som ambassadør hos 3byggetilbud.dk, og det er vi naturligvis stolte af. Vores målsætning er at vedligeholde den høje standard og fortsætte det anerkendte malerarbejde i Nordsjælland. Vi ønsker fortsat at levere en suveræn service med kunden i højsædet.

Indhent tilbud hos din lokale maler i Nordsjælland

Ønsker du at høre mere om os? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på telefon 26 27 68 86, e-mail info@friismaler.dk eller via formularen her på siden.