Professionel Maler i Rungsted

Professionel Maler i Rungsted

Vi sætter en ære i vores arbejde

At finde den bedste maler i Rungsted til sin opgave kan være svært. Der er dog ordninger, der gør det nemmere at træffe et valg om et professionelt og troværdigt malerfirma.

Vi er selvfølgelig medlem af Danske Malermestre, her har vi fokus på kvalitetsarbejde, gode arbejdsvilkår og en løbende stor faglig udvikling. I og med vi er det malerfirma i Rungsted som er medlem af Danske malermestre, har vi garanti på vores udførte arbejde. Dette spiller ind, når det omhandler kvaliteten af det afsluttet projekt.

Maler i Rungsted med glødende passion for faget

Vi fokuserer meget på at vores håndværk, serviceniveau, og kundedialog er i mere end et tilfredsstillende resultat. Hvis man som maler i Rungsted vil forblive det foretrukne malerfirma, skal man yde det ekstra tilfredsstillende stykke håndværk for sine kunder. Hos Friis Maler kommer kunder i første række. Det er vigtigt, at du fra start har en god mavefornemmelse med os og føler dig tryg. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen som et malerfirma, her har vi prøvet kræfter med en lang række maleropgaver.

Professionelt Malerfirma i Hellerup
Maler i Rudersdal

Gennemsigtige priser og godt håndværk

Som et omtalt Malerfirma i Rungsted, skal vi leve op til standarden. Hos os er en aftale en aftale, og vi vægter højt at overholde alle aftaler. Som maler firma i Rungsted ønsker ikke at nå at blive færdig før aftalt tid, vi ønsker til gengæld at levere et produkt der er mere end tilfredsstillende.

Vi ønsker at være det absolut bedste Malerfirma i Rungsted, derfor benytter vi os kun af produkter der er godkendte af de danske regler, og alle vores malere bliver lønnet efter danske vilkår. Hos os får du i bund og grund topkvalitet på alle parametre, og vi kan derfor stolt præsentere vores maler team til jeres projekt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Mangler du en maler i Rungsted? Tag kontakt til os i dag, og fortæl os hvad du ønsker en pris på. Vi tager imod alle former for opgaver indenfor faget, store som små. Vi kan altid kontaktes på 26 27 68 86 eller skriver til vores mail på info@friismaler.dk. Så vil vi som et stolt malerfirma i Rungsted, finde den perfekte løsning.