Istandsættelse af flyttelejligheder

Istandsættelse af flyttelejligheder

Få dit depositum tilbage

Maling, gulvafslibning, lakering og flytterengøring

Skal du snart flytte? Ønsker du at få dit depositum tilbage? Bor du i Storkøbenhavn eller Nordsjælland? Så står vi klar med et dygtigt team, der kan varetage hele processen. Læn dig tilbage velvidende om, at lejligheden er i gode hænder, og kom godt igennem fraflytningssynet.

  • Maling
  • Gulvafslibning
  • Lakering af gulv
  • Opsætning af savsmuldstapet
  • Hoved-/flytterengøring
  • Få depositum tilbage

Lad os klare hele processen

I stedet for at hyre op til fire forskellige virksomheder til at klare istandsættelsen. Der skal ofte males, slibes gulv, lakeres og rengøres – dog har boligselskaber typisk forskellige krav til, hvad der skal laves. Vores projektleder sørger for at afstemme dette med dig og boligselskabet, så du med sikkerhed får den rette løsning.

Professionelt Malerfirma i Hellerup
Maler i Rudersdal

Gennemsigtige priser – alt inklusiv

Med ærlighed kommer man længst. Det er vores overbevisning. Vi lægger stor vægt på et gennemsigtigt samarbejde med vores kunder, for at skabe de absolut bedste resultater. Livet som lejer i København kan give en stram økonomi. Derfor holder vi vores priser klare og tydelige, så de er til at gennemskue for enhver.

Haster det? Vi rykker hurtigt!

Har du travlt med at få istandsat lejligheden ved fraflytning? Vi er vant til at rykke hurtigt, og er altid meget punktlige i vores planlægning. Sekundet efter du har kontaktet os, begynder vi at arbejde på højtryk, for at give dig et skræddersyet tilbud, du kan forholde dig til.

Ofte giver det god mening, at vi kommer ud og besigtiger opgaven. Det gør vi naturligvis fuldkommen gratis og uforpligtende. Vi gennemgår gerne kontrakt og boligselskabets krav, så du med sikkerhed får dit depositum tilbage. Ring til os eller udfyld formularen.