Som maler i Virum sørger vi for, at arbejdet bliver gjort ordentligt første gang

Som maler i Virum sørger vi for, at arbejdet bliver gjort ordentligt første gang

Dine behov er i højsædet gennem hele projektet

Søger du et anerkendt malerfirma i Virum der sætter dine behov foran sine egne? Vi værner om lige netop dine behov, og sætter altid kundens ønsker i højsædet. Fra den ydmyge begyndelse til i dag har Friis Maler været kendt for sine ærlige løsninger og kundetillid. Som maler i Virum tilbyder vi et komplet udvalg af indendørs og udendørs malerservice til private og erhvervskunder i hele Nordsjælland.

Vores team er meget stolte af evnen til at give kunderne præcis det, de har brug for, baseret på deres individuelle behov. Vi ønsker at leverer arbejde af høj kvalitet, samtidig med at vi holder omkostningerne nede og yder en fremragende kundeservice. Som kunde hos Friis Maler kan du kun forvente det bedste – pålidelige resultater, der holder og varer ved uden at det gør for ondt i pengepungen.

Meget mere end blot maling i Virum

Ud over maling af vægge og lofter tilbyder Friis Maler også en lang række andre tjenester såsom fjernelse og montering af tapet, opsætning af filt, istandsættelse ved til- eller fraflytning af flyttelejligheder og meget mere! Vores erfarne personale har specialiseret viden om alle facetter af overfladebehandling, så dit projekt kan blive udført korrekt fra start til slut.

Hos Friis Maler er grundighed i højsædet – fra valg af farver hele vejen til oprydning efter arbejdet er udført. Vores team følger en struktureret protokol for korrekt udførsel af malerarbejdet, og sørger desuden for at holde dit hjem rent samtidig. Alle vores produkter er nøje udvalgt efter mange års erfaring i branchen, så du kan være sikker på, at dine vægge vil se smukke ud i mange år fremover.

Professionelt Malerfirma i Hellerup
Maler i Rudersdal

Det rette valg til dig der ønsker kvalitet og god kundedialog, til tiden!

Alt i alt er Friis Maler et fremragende valg for alle, der leder efter en pålidelig maler i Virum. Du er sikret en ærlig løsning med kundetillid med kvalitetsarbejde i fokus – alt dette til konkurrencedygtige priser. Du kan naturligvis forvente, at dit projekt vil blive gjort rigtigt første gang!

Kunne du tænke dig et tilbud? Kontakt din lokale maler lige her! Giv os et kald på telefonen, send en mail eller udfyld formularen her på siden. Så vender tilbage lige straks. vi glæder os til at hjælpe dig videre med projektet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med vores mangeårige erfaring samt det store område vi dækker, er vi det oplagte valg som samarbejdspartner til al slags malerarbejde. Vi ønsker at være din foretrukne maler i Nærum, og tager os gerne tid til at lytte til dine tanker og idéer. Med base som maler i Gentofte dækker vi hele Nordsjælland.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 26 27 68 86 eller sende en mail til info@friismaler.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden.