Professionel Maler i Nærum

Professionel Maler i Nærum

Erfarent malerfirma i Nærum

Søger du en maler i Nærum med fokus på kvalitetshåndværk og kundetilfredshed? Med Friis Maler som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et malerfirma der lytter på netop dine ønsker, samt et resultat, der taler for sig selv.

Som din foretrukne maler i Nærum, lægger vi stor vægt på kundens tryghed og den tillid som malerarbejdet kræver. Vi sætter en ære i at leverer et stykke kvalitetsarbejde hver gang, samt at du som kunde føler dig godt behandlet og inddraget gennem hele processen.

Hos os kan du stole på at den pris vi giver, samt deadlines selvfølgelig overholdes. Vi tror på at vejen til glade kunder findes gennem den gode dialog og resultater der afspejler vores mange års erfaring.

Vi er først tilfredse, når du er

Det er vigtig for os at du som kunde altid føler dig tryg gennem arbejdsprocessen. Derfor sørger vi for at tage en indledende snak med dig før projektet påbegyndes, og holder selvfølgelig dialogen gennem hele forløbet.

Som din maler kan vi blandt andet hjælpe med:

Som din erfarne maler i Nærum er professionalisme og dygtighed en selvfølge. Vi ved at malerarbejde er en tillidssag, og du bør derfor altid vælge et malerfirma, der sætter den gode service forrest, så du som kunde kan føle dig i trygge hænder. Hos os afslutter vi aldrig en ufærdig opgave, og du modtager først en faktura når du er fuldt tilfreds med resultatet.

Professionelt Malerfirma i Hellerup
Maler i Rudersdal

Faglærte malere med passion for håndværket

Med os som din maler i Nærum vil du opleve detaljeorienterede og kvalitetsbevidste håndværkere, med høj faglig stolthed. Vi har over 15 års erfaring fra branchen og tilbyder skræddersyede løsninger på enhver form for maleropgave.

Vi kan som medlem af Danske Malermestre tilbyde vores kunder en ekstra tryghed, ved at være omfattet af malermestrenes garantiordning. Dette betyder at du altid er garanteret en maler i Nærum med fokus på kvalitet, gode arbejdsvilkår og højt fagligt niveau.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Med vores mangeårige erfaring samt det store område vi dækker, er vi det oplagte valg som samarbejdspartner til al slags malerarbejde. Vi ønsker at være din foretrukne maler i Nærum, og tager os gerne tid til at lytte til dine tanker og idéer. Med base som maler i Gentofte dækker vi hele Nordsjælland.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores ydelser, eller ønsker et uforpligtende tilbud på dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 26 27 68 86 eller sende en mail til info@friismaler.dk. Alternativt kan du bruge kontaktformularen her på siden.